Diorskin Forever Foundation

Afgelopen mei was ik in Londen met mijn nicht. Drie keer raden wat wij toen hebben gedaan? Juist ja, SHOPPEN. We gingen van hot haar her. Van Primark tot H&M, van Boots naar Superdrug en natuurlijk naar de grote waren huizen. We liepen in Debenhams, keken onze ogen uit en kwamen bij de Dior producten.. Wauw, was mijn eerste indruk… Ik moest en zal wat kopen dacht ik.. ┬áZal ik voor de highlighter gaan? Of toch een mooie lipstick?

 

Afbeeldingsresultaat voor debenhams london

Zoals jullie nu wel weten is mijn keuze gevallen op de Diorskin Forever foundation. Een schitterende matte flacon, ziet er echt luxe uit.

Het is een prachtig flacon, met mooie zilveren details en een pomp. Hij is wel erg zwaar, en van glas, dus is er kans op breekgevaar.

De Diorskin foundation is een matte foundation, met een fijne finish. Hij heeft een mooie glans, zelf vind ik dat wel fijn want ik heb een droge huid. Daarom vond ik het wel spannend om hem te testen, maar wauw wat is die prachtig. De foundation heeft een lichte formule, hij is niet dik wat ik ook erg fijn vind

Het is een dunne foundation!

Je hebt niet veel nodig!

Zoals ik al zei heb ik hem in Londen gekocht voor 38 pond, dat is zo’n 41 euro. Niet goedkoop, maar ik wilde weten of die het waard was. En ja, dat is die zeker. Ik vind hem prachtig. De dekking is medium, je kunt zeker nog wel moedervlekjes of sproetjes er door heen zien. Wat ik zelf wel erg mooi vind.

Conclusie? Ik raad hem jullie zeker aan als jullie iets meer willen uitgeven aan een foundation! Hij is mat, maar niet te mat. Hij geeft een goede dekking en je hebt een assortiment van 12 kleuren.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Liefs,

 

(Dit is mijn eerste echte blog, laat me weten wat jullie ervan vinden:-) ik leer graag!!)

One Reply to “Diorskin Forever Foundation”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *